2050 felaket yılı olacak

2050 yılından itibaren her sene doğa felaketi olacak!

Yapılan bir araştırmaya göre, 2050 yılından itibaren Avrupa'yı daha önce görülmemiş düzeyde tehlikeli doğa olayları bekliyor.

'İklim Değişiklikleri' dergisinde yayımlanan bir araştırmaya göre, Avrupa önümüzdeki yüzyılda daha önce görülmemiş derecede tehlikeli doğa olaylarına sahne olacak. Independent'in haberine göre, doğa olayları özellikle Avrupa'nnın güneybatı bölgesinde artış gösterecek. Araştırmacılar, normalde 100 yılda bir görülecek felaketlerin 2050'den itibaren her sene gerçekleşebileceğini söylüyor.

Her yıl kıtanın belli bölümleri; şiddetli yangınlar, nehirlerde taşma ve fırtınalarla karşı karşıya kalacak. Araştırmacılar yaklaşan tehlikenin tarihin en yüksek seviyesine ulaşacağını belirtiyor.

Araştırmadan çıkan sonuca göre; Akdeniz kıyılarını aşırı kuraklık, sel ya da sıcak hava dalgaları vurabilir. Bu doğa olayları daha önce olmadığı kadar ölümcül sonuçlara sebep olabilir.

Örneğin İspanya'da 2080 yılından itibaren, iklim değişikliğine bağlı olarak normalde 100 yılda bir olabilecek felaketlerin 6 ayda bir olması bekleniyor.

PATENT TESCİL YORUM: Doğayı da kendimizi de bitiriyoruz! Ülkemizin her yerine nükler ve termik santral yaparak bu katliyama biz de katıldık. Hayırlısı olmayacak!

 


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 17 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 00:19 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 10106

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."