Eltutan Patent Batman Valencia ile davalık

Eltutan Patent Bürosu,

1997 yılında Avukat Murat Eltutan ve çalışma arkadaşları tarafından  istanbul'da  kurulmuştur.

Yerli ve yabancı müvekkillere,  ağırlıklı olarak fikri mülkiyet hukuku ve tescil işlemleri alanlarında hizmet  vermektedir.

Büromuz, Öncelikle Koruyucu Danışmanlık Hizmeti Sağlamaktadır, İhtilaf ve Sorunları Daha Doğmadan Tespit Ederek Önlemeyi Amaçlamaktadır.

Hedefimiz;  Mesleki ve İnsani İlgimiz, Bilgimiz, Deneyimimiz, Sevgimiz, Adalet Bilincimizle, En Yaratıcı, En Etkin ve En Kaliteli Patent Danışmanlığı Kurumlarından Biri Olmaktır.

(212) 272 2800

 

Batman Valencia Kulübü'ne karşı!

ispanya’nın köklü kulübü Valencia'nın kullanmaya karar verdiği yeni yarasa figürü davalık oldu.

Dünyaca ünlü çizgi roman karakteri Batman'in haklarını elinde bulunduran DC Comics, Valencia Kulübü’nün hazırladığı yeni ‘yarasa’ logosu üzerine dava açmaya hazırlanıyor.

AB Patent Enstitüsü’ne logosunu kaydettiren Valencia Kulübü’nün bu hareketi üzerine DC Comics, Batman için hazırlanan tasarımla birebir benzerlikler taşıyan figürün iptalini isteyerek Uluslararası Telif Mahkemesi’ne başvuruda bulundu.

1919 yılında kurulan Valencia Kulübü, ilk yarasa figürünü 1921 yılında hayata geçirdi. Batman karakteri ise 18 yıl sonra yani 1939’da okurlarla buluştu.

Patent Tescil Eltutan: Firmalar için logo en az marka kadar önem taşır! Logo ve sloganların mutlaka tescil edilmesi gerekir.


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 20 Nisan 2024 Cumartesi Saat: 04:46 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 13186

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."