Eltutan Patent TUBITAK Odülleri

Eltutan Patent Bürosu,

1997 yılında Avukat Murat Eltutan ve çalışma arkadaşları tarafından  istanbul'da  kurulmuştur.

Yerli ve yabancı müvekkillere,  ağırlıklı olarak fikri mülkiyet hukuku ve tescil işlemleri alanlarında hizmet  vermektedir.

Büromuz, Öncelikle Koruyucu Danışmanlık Hizmeti Sağlamaktadır, İhtilaf ve Sorunları Daha Doğmadan Tespit Ederek Önlemeyi Amaçlamaktadır.

Hedefimiz;  Mesleki ve İnsani İlgimiz, Bilgimiz, Deneyimimiz, Sevgimiz, Adalet Bilincimizle, En Yaratıcı, En Etkin ve En Kaliteli Patent Danışmanlığı Kurumlarından Biri Olmaktır.

(212) 272 2800

 

Eltutan Patent,

TÜBİTAK 49. Bilim, Özel ve Teşvik Ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde

TÜBİTAK SAGE tarafından gerçekleştirilen "Duyarsız Patlayıcı Üretim ve Dolum Tesisi" törenle hizmete açıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Savunma sanayisinde tam bağımsızlık elde etmenin yolu, milli imkânlarla Ar-Ge'yi ve kendi silahlarımızı geliştirmek

TÜBİTAK SAGE tarafından gerçekleştirilen "Duyarsız Patlayıcı Üretim ve Dolum Tesisi" törenle hizmete açıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Savunma sanayisinde tam bağımsızlık elde etmenin yolu, milli imkânlarla Ar-Ge'yi ve kendi silahlarımızı geliştirmekten geçiyor" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Duyarsız Patlayıcı Üretim ve Dolum Tesisi (DUPAT) Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, üretimde "yerli", "yenilikçi" ve "yeşil üretim" olmak üzere 3 temel öncelikleri bulunduğunu, söz konusu tesisin bu öncelikleri karşıladığını söyledi.

Savunma sektöründe küresel çapta çok büyük rekabet yaşandığına işaret eden Işık, "Bu sektör birkaç açıdan diğerlerinden farklı. Bu sektör diğer bütün sektörleri de geliştirme kabiliyetine sahip öncül sektör. Savunma sanayisi her açıdan son derece önemli. Sadece yurt savunması açısından değil, bilim açısından da son derece kritik sektör" diye konuştu.

Eltutan Patent Yorum: Tüm teknolojik ilerlemeler öncelikle silah sanayisinde gerçekleşmiştir! Teknolojiyi yakalamak için silah teknolojisini geliştirecek yatırımlara önem vermeliyiz.

 


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 4 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 15:54 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 10657

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."