Gıda Ürünlerinde inovatif Ürünler

 

İnovatif Ürünler Gıda Pastasını Büyüttü

Son iki yıldaki gelişmesini yenilikçi ürünlerle gerçekleştiren gıda pazarında Ar-Ge yatırımları da hız kazandı. Gıda üreticilerine göre gelecek Ar-Ge’li ürünlerde. Sağlıklı ve güvenli gıdanın önkoşulu ise sürekli denetim.

Genetiği ile oynanmış gıdalar raflarda çoğalırken, tüketicilerin sağlıklı beslenme konusunda hassasiyeti de giderek artıyor. İstanbul Ticaret Odası Endüstriyel Gıda İmalatı Meslek Komitesi Başkanı ve Meclis Üyesi Mehmet Aslan, Türk halkının giderek daha sağlıklı ve güvenli yiyecekler yediğine dikkat çekerek, bu konuda gösterilen özen ve denetimlerin göz doldurduğunu söyledi. Aslan, yurtiçinde üretilen ürünlerin daha sık denetlenmesi gerektiğini ifade ederek, “Ne kadar sık denetim olursa halkımız o kadar güvenli ve sağlıklı gıdalar tüketebilir” dedi.

Yeni Çek Kanunu yüzünden esnafın sıkıntıya düştüğünü anlatan Aslan, çekini ödemeyenin daha kârlı olduğunu ileri sürdü. “Piyasada çeklerin dolaşımı azalırken hem küçük esnaf hem sanayici bundan olumsuz etkileniyor” diyen Mehmet Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize göre Çek Kanunu yeniden gözden geçirilmeli. Hapis cezası olmamalı ama hem bankaların hem de çek verenin sorumlulukları artırılmalı. Bankalar da mutlaka taşın altına elini koymalı. Mevcut durumda hem istismar ediliyor hem de iç piyasa giderek daralıyor. Bu konuya acil çözüm bulunmalı.”


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 4 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 16:20 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 10665

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."