LG G Pro 2 Tanıtıldı

LG G Pro 2 tanıtıldı,

Uzun süredir hakkında sayısız dedikodu üretilen "dev" telefon, en sonunda resmi olarak tanıtıldı.

LG'nin dev boyutlu telefonu LG G Pro 2, sonunda resmi olarak tanıtıldı. 5.9 inç'lik "phablet'in" detayları daha önce internette ortaya çıkmıştı.

Chip Online'ın haberine göre geçen seneki G Pro'nun devamı niteliğindeki LG G Pro 2, 5.9 inç'lik Full HD ekran (1920 x 1080), 2.26GHz dört çekirdekli işlemci (LG G2'dekinin aynısı), 3GB RAM, 16/32GB depolama alanı ve microSD slotuyla geliyor. Bu özellikler, G Pro 2'yi piyasadaki en iyi phabletler arasına yerleştiriyor.

OIS+ teknolojisine sahip 13 megapiksellik bir kamerayla gelen LG G Pro 2, eğlenceli fotoğraf ve video işlevleri sunuyor. 120 FPS videolar kaydedebilen telefon, videoyu yarısına, dörtte birine yavaşlatabiliyor. G Pro 2, aynı Galaxy Note 3 gibi Ultra HD çözünürlüğünde de kayıt yapabiliyor. "Magic focus" işlevi, fotoğrafların odak noktasını sonradan değiştirmenize izin veriyor. Telefonun ön yüzünde ise 2.1 megapiksellik bir kamera bulunuyor.

Android 4.4 KitKat yüklü olarak gelen LG G Pro 2, LG'nin kullanıcı arayüzünü kullanıyor. 3.200mAh pil, Bluetooth 4.0, NFC özelliklerine de sahip cep, şu an sadece Kore piyasasına tanıtılmış durumda. MWC'de gösterilecek cebin Kore dışında ne zaman satışa sunulacağı "henüz belirlenmemiş."

Patent Nedir Yorum: Kore’yi alkışlamamak, imrenmemek mümkün mü?

Elin oğlu Önce Çin işgali, ardından Japon İşgali ardından İç savaş yaşadı ancak 1970 lerden sonra rahata kavuştu adı başını gidiyor….

Türkiye 1923 yılından bu yana Bağımsız ve Allah’a hamdolsun savaş işgal görmedi Ne Bekliyoruz ?  

 


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 4 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 17:51 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 10688

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."