Mobil Teknoloji Laboratuarı kuruluyor

Mobil Teknoloji Laboratuarı kuruluyor

 

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Sütlüce Yerleşkesi’nde mobil cihazlara yönelik uygulama geliştirilmek üzere tam donanımlı bir ‘Mobil Teknoloji Geliştirme Laboratuvarı’ kurulacak. Laboratuvarda 9 ayda 80 gence eğitim sunulacak.

İSTANBUL Ticaret Üniversitesi tarafından uygulanmak üzere İstanbul Kalkınma Ajansı’na sunulan “Mobil Teknoloji Geliştirme Laboratuvarı” projesine ilişkin sözleşme geçtiğimiz günlerde imzalandı. Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren’in imza attığı proje, üniversitenin AB Uygulama ve Araştırma Merkezi, İstanbul Ticaret Odası ve Mobil Servis Sağlayıcı İşadamları Derneği ortaklığıyla yürütülecek. 9 ayı kapsayan proje ile üniversitenin Sütlüce Yerleşkesi’nde mobil cihazlara (akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar vs.) yönelik uygulama geliştirilmek üzere tam donanımlı bir “Mobil Teknoloji Geliştirme Laboratuvarı” kurulacak.

 Söz konusu laboratuvarda projenin uygulanacağı 9 ay içerisinde 80 gence üniversitenin akademisyenleri ve sektör uzmanları tarafından mobil uygulama fikri geliştirme, yazılım, tasarım ve girişimcilik konularında 180 saatlik eğitim sunulacak. Eğitimler aralık ayında başlayacak.

Ayrıca Türkiye’de ilk kez “Milli Mobil Uygulama Pazarı” kurulmasına yönelik olarak yazılım altyapısı geliştirilecek ve sektör temsilcilerinin bir araya geleceği ‘mobil teknoloji uygulama fuarı’ gerçekleştirilecek.


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 4 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 14:00 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 10481

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."