Yenilik Peşinde Koşun

Girişimci olun, hep yenilik peşinde koşun

İTO Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği 8. Yönetim Günleri’nde İTO Başkanı olarak üniversitelilerle son kez bir araya geldi. Yalçıntaş, geleceğin endüstri mühendislerine, “Her zaman girişimci olun, yeniliklerin peşinden koşun. Değişime kapalı olmak sizi hiçbir zaman ileri götürmeyecek” dedi.

İSTANBUL Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün (EMK) düzenlediği 8. Yönetim Günleri’nde üniversitelilerle son kez bir araya geldi. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Eminönü Kampüsü’nde düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren, İSTEK Başkanı Atalay Şahinoğlu ve İSO Özel Amaçlı Makine Sanayi Meslek Komitesi Üyesi Hasan Büyükdede ile öğrenciler katıldı.

HAYALİNİZİ SINIRLAMAYIN

İTO Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş, son buluşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulundu. “Her zaman büyük düşünmeye çalışın. Aksi halde ilerleyemezsiniz” diyen Yalçıntaş, büyük düşünebilmek için hayalleri de kısıtlamamak gerektiğinin altını çizdi. Girişimciliğin önemini vurgulayan Yalçıntaş, öğrencilerden de her zaman girişimci olmalarını ve yeniliklerin peşinden koşmalarını istedi. Yalçıntaş, “Değişime kapalı olmak sizi hiçbir zaman ileri götürmeyecek. Toplumsal değerlere yabancılaşmadan evrensel değerleri özümsemeye çalışın ve uyum gösterin. Dünya ile bütünleşin” dedi.

HOBİNİZ OLSUN

Gençlere, kendilerine hobiler edinmelerini de tavsiye eden İTO Başkanı Yalçıntaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “İster bir sanat dalıyla, ister bir zanaatla ilgili olsun mutlaka hobi edinin. Hobiler sizi hem dinlendirecek hem de size farklı bakış açıları getirecek. Asla okumayı ihmal etmeyin. Unutmayın, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.”

Yalçıntaş, konuşmasının sonunda gençlere, “Bütün bunları yapabilmek için en önemli şey sağlık. O nedenle sağlığınıza çok dikkat edin. Sağlık olmadan hiçbir şeyi iyi bir şekilde yapamazsınız” diye konuştu. Kaynak ITO 3/6/13 İlker BAŞÖZ


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 4 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 12:11 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 10008

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."