Yerli Uçağa Adım Adım

Yerli uçak görücüye çıktı

İstanbul Airshow, bu yıl 11’inci kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Bölgenin en büyük sivil havacılık fuarı olarak gösterilen etkinliğin açılış törenine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte havacılık sektörünün önde gelen firma temsilcileri katıldı.

İstanbul Airshow'da yerli yolcu uçağı TRJet de tanıtıldı. İngiliz havayolu şirketi British Airways'in halen kullandığı örnek bir uçağın sergilendiği fuarda, TRJet oldukça ilgi çekti.

70 KİŞİLİĞE ÇIKARILACAK

Dünyada şu anda 200'e yakın adette uçuş gerçekleştiren uçağın TRP328 ve TRJ328 modelleri imal edilecek. Şu anda kullanılan 32 yolcu kapasiteli uçaklar Türk mühendislerin de katkısıyla 70 kişilik kapasiteye çıkarılacak.

Geliştirilmiş modelin ilk 5 adedinin Almanya'da, daha sonraki tüm üretimin de Ankara'da yapılması planlanıyor.

Turboprop motoruyla kendi alanında öne çıkması beklenen TRP328 modelinin önemli özellikleri dikkat çekiyor. Saatte 620 kilometre hıza ulaşan uçak, 1.670 kilometre menzile kadar uçuş mesafesi sağlıyor. Ayrıca TRP328 modeli, kısa ve toprak pistlere de iniş kalkış sağlayabiliyor.

Patent Marka Nedir Yorum: Tam bir ekonomik bağımsızlık için önclikle demir çelik ve motor sanayisinin geliştirilmesini sağlamalıyız. Uçak motoru, otomotiv motoru, kamyon motoru, motorsiklet motoru, makinelerin motorları,..vb motor sanayisinde gelişmezsek motorsuz bir ekonomik yapımız olur!   (Marka patent vekili murat eltutan)

 


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 28 Mart 2024 Perşembe Saat: 21:54 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 25220

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."