acar holding markalaşma süreci eltutan patent

Eltutan Patent,

1998 yılından bu yana edindiği bilgi birikimi ve tecrübeyle, markalaşma yolunda ilerleyen firmalara hizmet vermektedir.

 

Marka Tescil                    Patent Tescil                           Tasarım Tescil

 

Neden Eltutan Patent;

Eltutan Patent, Güvencesi ve Kalite Anlayışına Sahip Olmamız,

Ülkemizde ve Dünyamızda Yaratıcı, Etkin ve Kaliteli Patent Hizmeti Vermemiz,

Marka, Patent, Tasarım Araştırma ve Sorgulamada Geniş Veri Tabanı,

Müşterilerine Özel Çözüm ve Strateji Geliştiren Farklı Yaklaşımları,

Haksız Rekabete ve Taklit Üretime Karşın Geliştirdiği Etkin Çalışma Yöntemleri,

Yargısal Süreçte Bilgi Birikimi, Deneyim ve Etkin Katılım,

Uluslararası İşbirliği ve Örgütlenme,

Geniş Hizmet Ağı,

Memnuniyetini Paylaştığımız Binlerce Referans,

Kaliteli ve Hızlı Hizmetin Rekabetçi Fiyatla Sunumu…

Eltutan Patent

“Markanız Emin Ellerde”

(212) 272 2800

 

 

 

Acar Holding Markalaşma Süreci:

ACAR HOLDİNG A.Ş. 1977 yılında kurulmuştur.1958 yılında Bursa'dan İstanbula gelerek  ticaret hayatına atılan Sn. Abdullah ACAR Acar Holdingi kurduktan sonra sırasıyla aynı çatı altında 1983 yılında ACAR YAPI İNŞAAT A.Ş., 1984 yılında ACAR TURİZM A.Ş. kurmuş ve halen Yönetim Kurulu Başkanı olarak şirket yönetimine devam etmektedirler.

1987 yılına gelindiğinde günün şartları doğrultusunda borsa aracı kuruluşumuz olan ACAR MENKUL DEĞERLER VE TİCARET A.Ş. kurularak, merkezi dışında, Bursa ve İzmir illerimizde şube ve irtibat büroları açarak faaliyetlerine devam etmektedir.

1993 yılında finans piyasasındaki hareketlilik gözlenmiş, bunun neticesinde yine aynı çatı altında ACAR FACTORİNG A.Ş. kurulmuştur.

ACAR HOLDİNG ve diğer Şirketlerimizin merkezi İstanbul, Gazeteciler Sitesi Kesikin Kalem Sokak No:29 Esentepe adresindeki Genel Müdürlük binamızda faaliyetlerinin sürdürmektedirler. Tüm şirketlerimizin Yönetim Kurulu Başkanı ve sahibi başta Sayın Abdullah ACAR ve ailesidir.

ACAR HOLDİNG ve diğer şirketlerimiz hiçbir banka ve finans kuruluşundan destek almadan kendi özsermayeleri, özkaynakları ve gayrımenkulleri ile bugünlere gelmiştir.

ACAR ENTERPRISES,LLC ve ACAR REAL ESTATE,LLC, 2002 yılında Miami - Amerika'da Abdullah ACAR, Hüseyin Cemal ACAR ve Mine ACAR BORA tarafından kurulmuştur. Şirketimiz emlak alım satımı ile bazı yatırımlar yapmaktadır.

Bahsi geçen Şirketlerimiz dışında Başkanımız Sayın Abdullah ACAR şahsi işleri dolayısı ile gelir vergisi mükellefidir. 1999 - 2000 - 2001 yıllarında Gelir vergisi sıralamasında ilk 100 kişi arasına girmiş, 2001 yılında ise İstanbul-Beykoz İlçesi Gelir Vergisi sıralamasında ikinci olarak takdirle ödüllendirilmiştir.

YARIM ASIRLIK YOLCULUK

Abdullah Acar’ın Bursa’da küçük bir markette başlayıp Miami kıyılarına uzanan öyküsünde pek çok iş kolunda ilklere attığı imzalar var. Bursa’da ticaret lisesini bitirdikten sonra ticaret hayatına babasına ait markette 27 yaşında atılan Acar, 1958 yılında Bursa’ya sığmayan hayalleriyle birlikte İstanbul’a geldi.

Önceleri kimyevi maddeler toptancılığı yaptı. Bu iş mağazası yıkılana dek devam etti. 1961 yılından 1972 yılına kadar gıda işiyle uğraştı. Bir süre sonra toptancılığın bir önemi kalmadığına karar vererek sektör değiştirmeye karar verdi. 1972 yılında farklı bir sektöre merhaba dedi. Bugünde Türkiye reklam sektörünün önde gelen şirketlerinden olan Güzel Sanatlar Reklamcılığı kurdu. 1980 yılına kadar yönetim kurulu başkanlığını yaptığı reklam şirketindeki hisselerini aldığı iyi teklife hayır demeyerek sattı.

İLK ARACI KURUMLARDAN

1980’li yıllarında başında yaşanan banker krizini badiresiz atlatan Abdullah Acar, 1987 yılında para piyasası düzene girince Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Acar Menkul Değerler A.Ş.’yi kurma izni aldı. Acar, sektördeki ilklerden biri olmayı başardı.

1977 yılında kurduğu Acar Holding çatısı altında diğer şirketleri toplayan Acar, Acar Yapı İnşaat A.Ş, Acar Turizm, Acar Factoring, Acar Yatırım şirketlerinin sahibi.

Ayrıca spora olan düşkünlüğü ile de tanınan Abdullah Acar, 1980 yılında aşığı olduğu Fenerbahçe Spor Klubü’ne yönetici olarak girdi. Deneyimli işadamı Fenerbahçe’de değişik dönemlerde Asbaşkan, Mali Komite Başkanlığı ve Basketbol Şube Sorumluluğu görevlerini üstlendi.

Patent Tescil Yorum: Acar Holdingin markalaşma süreci gerçekten çok başarılı son derece kısa bir sürede köklü ve kalıcı olacağı aşikar bir yapıya ulaşmak büyük başarı. Acar Holdinge markalaşma sürecinde başarılar diliyoruz…


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 4 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 18:49 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 10706

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."