eltutan patent

ELTUTAN PATENT & HUKUK

Eltutan Patent & Hukuk Bürosu, 1997 Yılında Avukat Murat Eltutan Ve Çalışma Arkadaşları Tarafından Kurulmuştur.

Büromuz, Öncelikle Koruyucu Hukuk Ve Danışmanlık Hizmeti Sağlamaktadır, İhtilaf Ve Sorunları Daha Doğmadan Tespit Etmek Ve Önlemeyi Amaçlamaktadır.

İhtilafların Ve Sorunların Tüm Tedbirlere Rağmen Yargıya Yansıması Halinde İse Öngörülü Ve Hazırlıklı Olarak Yargısal Sürece Etkin Katılım Ve Buna Bağlı Olarak Uğranılan Haksızlıkların Ortadan Kaldırılması Ve Adaletin Gerçekleştirilmesi Sağlanmaya Çalışmaktadır.

 

TEMEL HEDEF / VİZYON

Adalet Bilinci, Sevgi Ve Kalite İle Birlikte Yaratıcı Kurumsal Etkinlik:

Mesleki Ve İnsani İlgimiz, Bilgimiz, Deneyimimiz, Sevgimiz Ve Adalet Bilincimizle, Ülkemizde Ve Dünyamızda En Yaratıcı, En Etkin Ve En Kaliteli Hukuk Ve Patent Danışmanlığı Kurumlarından Biri Olmak.

 

GÖREV, AMAÇ / MİSYON

Öncelikle Koruyucu Danışmanlık:

Danışmanlık İşlevimize Bağlı Olarak, Müvekkillerimizin Hukuka Uygun Ve Adaletli Bir Ortamda, Uyuşmazlıklardan Uzak Yaşamalarını Sağlamak Ve Hukuksal Güvenliklerini Sürekli Kılmak.

Uzlaşma ve Tahkim Kurumlarını İşletmek:

Hukuksal Uyuşmazlıkları, Öncelikle Uzlaşma Yöntemleri Ve Tahkim Kurumu İşleterek Çözmek, Müvekkillerimizi Yargıdaki Adaletsizlikler, Gecikmeler, Yüksek Maliyetler Ve Dava Stresinden Kurtarmak.

Yargısal Sürece Etkin Katılım:

Uyuşmazlıkların Yargıya Yansıması Halinde, Öngörülü Ve Hazırlıklı Olarak Yargısal Sürece Etkin Katılım Ve Uğratılan Haksızlıkların Ortadan Kaldırılması Ve Adaletin Gerçekleştirilmesini Sağlamaya Çalışmak.

Toplam Kalite Yönetimi Uygulamak:

Müvekkillerimizle Ortak Danışmanlık Vizyonu Oluşturarak, Doğal Hukuk İlkelerine Uygun Ve Çağdaş Kalite Anlayışıyla, Hukuksal İlişkilerinde Ve Ticaretlerinde Kalite Yöntemleri Uygulamalarına Katılmak.

Çevre ve İnsanlık Bilinciyle Yaşamak:

Yaşadığımız Bilgi Ve İletişim Çağında, Olumlu Kişisel, Mesleki Ve Kurumsal İlgilerimizi, Bilgilerimizi Ve Sevgimizi Doğa Ve İnsanlarla Paylaşarak Çoğaltmak, Adaletin Ve Kalitenin Egemen Olduğu Bir Dünya Yaratmak İçin Doğanın Kendisini Yeniden Üretmesi Ve İnsanlığın Yeniden Örgütlenmesi Sürecine Katkılarda Bulunmak.

 


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 4 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 09:41 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 9976

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."