eltutan patent geleceğin silahları

ELTUTAN PATENT,

1998 YILINDA AVUKAT MURAT ELTUTAN TARAFINDAN KURULMUŞTUR.

ÖNCELİKLİ HİZMET ANLAYIŞIMIZ, MÜŞTERİLERİMİZİN MARKA, PATENT, TASARIM HUKUKU AÇISINDAN GÜVENLİKLERİNİN SAĞLANMASIDIR!

HUKUKSAL BİLGİ VE BAKIŞ AÇISINA SAHİP OLAN KADROMUZLA “HIZLI, GÜVENİLİR, KALİTELİ HİZMETİ EN REKABETÇİ FİYATLA SUNMAKTAYIZ”.

 

Geleceğin Silahları:

 1. Evrensel İnsanlı Yük Taşıyıcı Sistem (HULC)

Hidrolik sistem üzerine kurulmuş, insan biçimli dış iskelettir. Askerilerin 90 kiloya kadar olan yükleri saate 16 kilometrelik bir hızla taşıyabilmeleri için tasarlanmıştır. Bu tasarımın nasıl kullanılacağı, Elysium filminde birebir anlatılmıştır.

2. Falcon HTV-2

Roketle fırlatıldıktan sonra kendi başına manevra kabiliyetine sahip bu insansız hava aracı, atmosferde inanılmaz büyük bir hıza ulaşabiliyor. HTV-2’nin hızındaki bir uçağın, New York City ile Los Angels arasını 12 dakikada kat etmesi mümkün.

3. Robotik Silahlar

Minik birer tankı andıran bu silahlar, mayın döşenmiş arazilerde veya yoğun düşman askeri olan bölgelerde imha için kullanılıyor. Şu an ilk versiyonları ABD ordusu tarafından kullanılmakta...

4) Lazer Silahları (HELLADS)

Lazer silahları birden fazla hedefi ışığın hızını ve gücünü kullanarak vurmak için geliştirilmekte... Aslında lazerlerin silah olarak kullanılması yeni bir fikir değil; ancak şu an var olan lazer sistemleri çok büyük olduğu için savaş uçaklarına bağlanması çok zor. 150 kilowatt gücündeki bu silahın yeterince hafif olacağına inanılıyor.

5. Yön Değiştirebilen Mermi (EXACTO)

EXACTO dünyanın ilk hedefi belirlenebilen kurşunu. Yani silahtan çıktıktan sonra gittiği yön değiştirilebiliyor.

6. Elektromanyetik Railgun Silahı

Barutsuz elektromanyetik raylı sistemli bu silah, Amerika tarafından Virginia eyaletinde test edildi. Test edilen elektromanyetik Railgun silahı, mermisini sesten 7 kat fazla hızla hedefine yolluyor.

7. Manyetik Patlayıcı Cephane (MAHEM)

Adını X-Men serisinin kahramanlarından Magneto ile paylaşan silah, içindeki metali hedefe göndermek için bir manyetik alandan faydalanıyor.

8. Aktif Önleme Sistemi

Bu silah, yüzlerce metreye ulaşabilen elektromanyetik ışınlar yolluyor. Işınlar insanların derilerinde ısınmaya yol açıyor ve bulundukları yerden uzaklaşmaya zorluyor. Yakın zamanda TOMA'ların yerini alması muhtemel bu silah, şu ana kadar 11 bin kez denenmiş ve uzmanlara göre güvenli. Kalıcı etkisi yoktur denilmektedir.

9. Mikro Elektronik Silahlar (MEMS)

MEMS sistemi günümüzde var olan mekanik ve elektrik sistemlerin entegre ve minyatür versiyonları olup, mikron boyunlarda olan sistemlerdir. Düşmanın fark edemeyeceği böcek robot patlayıcılar veya casuslar olarak üretilen bu sistemler üzerinde çalışmalar devam etmektedir.

10. Uydu Kinetik Bombardımanı

Uydulara mızrak şeklinde bir şarjör takılarak yapılan bir silah çeşididir. Mızrak ateşlenip atmosferden bozulmadan yere ulaştığında oluşturduğu kinetik enerji, bir nükleer bombadan daha güçlü olacaktır. Kullanımı tam anlamıyla illegaldir. Fakat bazı ülkelerin uydularını koruma adı altında bu mızrakların kullanıldığı söylenmektedir. Kaynak Vahdet 30 12 14

Eltutan Patent Tescil Yorum: Bilim ve sanayide gelişmenin lokomotifi silah sanayisinde gelişmekte yatar. Dünya tarihine genel olarak baktığımızda Askeri Teknolojide ileri konumda olan tüm toplumlar bilim, felsefe ve sanat alanında da ilerlemişlerdir.

Ülkemiz teknolojik yatırım yapacaksa öncelikle Askeri teknolojiye önem vermeli Tübitak, Aselsan, Üniversiteler, Tekno kentler Askeri Teknolojiyi geliştirmek için ortaklaşa çalışmalıdırlar.


Marka & Patent Haberleri

Patent Marka Uzman Avukat Kimdir


Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Patent Marka Uzman Avukat Kimdir
Tescil şart kitabı hakkında
Tescil Şart Marka Patent Kitabı
Tüm Marka & Patent Haberleri

Duyurular

Amazon Marka Kaydı Tescili Nedir ?


Ret kararına itiraz
Dilekçe örneği
Marka itiraz maliyeti
Marka itiraza Karşı Görüş Bildirme Nasıl...
Tüm Duyurular

Sıkça Sorulan Sorular

Marka Sıkça Sorulan Sorular

Patent Sıkça Sorulan Sorular

Tasarım Sıkça Sorulan Sorular

Hukuk Sıkça Sorulan Sorular


Tarih: 4 Mayıs 2024 Cumartesi Saat: 17:46 Ziyaret Sayısı: Notice: Use of undefined constant r - assumed 'r' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 16 Notice: Use of undefined constant w - assumed 'w' in /var/zpanel/hostdata/zadmin/public_html/patentnedir_org/footer.php on line 21 10685

Günün sözü
"Bir İş Yapmak İçin Neden Yarını Bekliyorsun. Bugün de Dünün Bir Yarını Değil midir."